Anlita oss

Vill du anlita oss?

Vi kan hjälpa till med allt från enstaka uppdrag, uppdrag med kort varsel och regelbunden barnpassning. Använd formuläret här intill för att skicka en bokningsförfrågan till oss så återkommer vi inom kort!

Vi har en avboknings avgift á 500 kr/uppdrag. Vid enstaka uppdrag ser vi alltid till att skicka våra bästa barnvakter som har arbetat hos oss ett bra tag för att säkerställa att ni får en bra, pålitlig och professionell barnvakt. Ibland finns det möjlighet att ni kan träffa barnvakten innan barnvaktstillfället (mot en extra kostnad) men det är inget vi kan garantera. Har ni anlitat barnvakt tidigare via oss så försöker vi alltid se till att det är en person som tidigare varit hos er som kommer till er om det finns möjlighet till det. Våra priser för enstaka uppdrag är detsamma som för regelbunden barnpassning.

Vi har lyckats ordna barnvakter med 30 minuters varsel både vardagar och helg så ni är alltid varmt välkommen att höra av er. Vi finns alltid tillgängliga och ser vi att det är bråttom så svarar vi direkt.