Om oss

Om Östermalms Barnvaktsbyrå

Östermalms Barnvaktsbyrå är en del av flera barnvaktsbyråer i Stockholm som fokuserar på att förmedla barnvakter lokalt. Vi finns i Saltsjöbaden, där bolaget grundades samt Lidingö, Bromma, Stockholm City och Danderyd. Vi har märkt en stor skillnad på att vara lokala och fortsätter därför på det spåret även inne i stan. Fun fact – det finns nästan dubbelt så många barnfamiljer på Östermalm än vad det gör på hela Lidingö och tredubbelt så många än i Saltsjöbaden.

Byrån drivs av mig, Hanne Brodin. Jag har förmedlat barnvakter till privatpersoner och företag sen mars 2014 och tycker att det är världens roligaste jobb. Utöver mitt arbete som barnvaktsförmedlare så arbetar jag även ideellt på organisationen Tjejzonen. Det är fantastiskt kul att kunna hjälpa familjer att få ihop livspusslet samtidigt som det bidrar till att ge unga människor ett arbete. De flesta av våra barnvakter arbetar några eftermiddagar i veckan men vi har även fler personer som arbetar som barnvakt på heltid.

En personlig barnvaktsförmedlare

Vi är ett ganska litet och exklusivt företag som fokuserar på att skapa personliga relationer mellan oss, familjen och barnvakten. Bra service, snabba svar och återkopplingar är något vi värderar högt. Vi finns alltid tillgängliga oavsett helg eller kväll och behöver ni en barnvakt med kort varsel så tveka inte på att höra av er. Vi kan lösa det mesta.

Eftersom vi ska ta hand om det absolut värdefullaste ni har och väljer vi omsorgsfullt ut vem vi anställer. Enligt oss är erfarenhet lika viktigt som personlig kemi. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i våra händer och att era barn ska trivas med oss när er egen tid inte räcker till. Därför utbildar vi våra barnvakter i hjärt- och lungräddning som är speciellt framtagen för barn. Vi kollar noggrant upp referenser samt har kontinuerliga återkopplingar med familj och barnvakt för att säkerställa att allt fungerar bra.

Varmt välkommen till oss!

Om Hanne Brodin

Hanne Brodin, grundare 

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss via telefon, vår e-post eller sociala medier. Vi finns här för att hjälpa dig!

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss via telefon, vår e-post eller sociala medier. Vi finns här för att hjälpa dig!